Schoonheid

click op de foto voor meer informatie

ALKA DEO

Anno 2022 gaat de geschiedenis van de frisse oksel verder met de introductie van Alka® Deo. Deze basische deodorant werkt anders. Met een pH-waarde van 8,2 neutraliseert Alka Deo zure afvalstoffen, waardoor de ontwikkeling van zweetgeur wordt voorkomen.

KAEREL Skin Care

Kaerel, de no-nonsens natuurlijke verzorging voor mannen, breidt vanaf november de lijn uit met een 100% natuurlijke after shave balsem. 40% van de mannen ervaart regelmatig na het scheren een geïrriteerde huid. De huid verdient een goede verzorging voor, tijdens en na het scheren om de kans op een geïrriteerde huid te verminderen.

DAY 1 Huidverzorging

DAY 1 is een natuurlijk en vegan huidverzorgingsmerk waar je huid blij van wordt. Zo hebben ze een shampoo zeep die je haar wakker kust, een detox zeep die de klok terugzet en een scrub zeep die je lichaam een mini vakantie geeft. Maar ook een body zeep die je overal kust of een zeep waarvan de etherische olie je een brainshower geeft.

BALDESSARINI SIGNATURE

Het nieuwe parfum SIGNATURE van Baldessarini heeft sterke kenmerken: mannelijk, intens, geraffineerd en stijlvol. Dankzij het kenmerkende profiel en de unieke signatuur laat de drager gegarandeerd een blijvende indruk achter. Voor het eerst worden houtachtige oosterse noten gecombineerd met hints van Fougère voor een spannend contrast, waardoor een fascinerend aura van mannelijke charme ontstaat.

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER

Ook dit jaar lanceert s.Oliver opnieuw de limited edition versie van de Feels Like Summer zomergeur! Zo spelen pioenroos, freesia en jasmijn de hoofdrol in deze 2020 editie. De verkwikkende zomergeur is vanaf april 2020 in de winkels verkrijgbaar. 30 ML – € 16,50