Sanitair

click op de foto voor meer informatie

GROHE COLORS

De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer, keuken of toilet te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking. Belangrijk blijft wel altijd de kwaliteit. Onze kranen, douches en accessoires zijn voorzien van een PVD-coating, die de producten kleurvast en volledig krasbestendig maakt. Onze producten moeten immers een leven lang meekunnen!

PRIMABAD Badkamermeubelen heeft een ruim programma

Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Een badkamer met een badkamermeubel aangepast aan uw persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in uw perfecte badkamermeubel. Als aanvulling op de meubellijnen heeft Primabad een uitgebreid programma kasten, opbouwkommen, spiegels en spiegelkasten.

Nieuw ‘HygieneFlush’ spoelsysteem van Duravit zorgt voor een revolutie op de markt!

Het was nog nooit zo eenvoudig om maximale hygiëne in de badkamer en het toilet te bereiken: Duravit presenteert de wereldinnovatie HygieneFlush. De HygieneFlush-spoeltechnologie en het unieke, zeer effectieve antibacteriële HygieneGlaze keramiekglazuur worden nu gelanceerd met de succesvolle toiletten uit de serie ME by Starck. Er is ook de mogelijkheid om het toilet uit te rusten als SensoWash® douchewc.

GEBERIT iCON badkamerserie

We zien dat functionele opbergruimte bij badmeubels heel goed samen gaat met gebruikersgemak en design. Dat zien we bijvoorbeeld bij de populaire badkamerserie Geberit iCon. Deze serie heeft strakke lijnen en een modern design. Maar het allermooiste is dat je de samenstelling van je Geberit iCon meubel zelf kunt bepalen! Je kunt naar hartenlust combineren met de uiteenlopende meubels uit de serie. Bovendien is de serie uitgebreid met nieuwe wastafeldesigns en een nieuw wandcloset en -bidet. Helemaal van nu!

THEBALUX Badkamermeubelen Fiori en spiegel Giro

Thebalux beschikt al over een zeer groot assortiment wastafels in verschillende materialen en modellen, maar met trots hebben zij de serie Fiori toegevoegd aan de collectie! Fiori is een prachtige organisch vormgegeven dunne keramische wastafel verkrijgbaar in 3 breedtes: 80,100 en 120 cm met twee waskommen.

Compleet nieuwe badkamerserie D-Neo van DURAVIT

De beste kwaliteit en een perfect doordacht design zijn bij D-Neo verkrijgbaar voor een aantrekkelijke instapprijs. De buitengewone kwaliteit van de complete badkamerserie komt tot uiting in de nieuwe levenslange garantie die Duravit geeft op alle keramiek in de serie in geselecteerde landen. De serie gaat langer mee dan trends en is de perfecte metgezel voor elke dag, elke levensstijl en alle facetten van het leven.

GROHE: Euphoria CoolTouch douchesysteem

Met het Euphoria CoolTouch douchesysteem van GROHE wordt het kraanoppervlak nooit warm tijdens het douchen. Met deze technologie wordt het hete water in de kraan omspoeld door koud water. Een speciale verbinding bij de warmwateringang van de thermostaat zorgt ervoor dat het hete water niet direct in contact komt met het verchroomde kraanoppervlak. De Euphoria CoolTouch is hierdoor extra veilig, omdat verbranding aan hete oppervlakten is uitgesloten.

PRIMABAD Badkamermeubelen MADE NL

Durf buiten de lijntjes te kleuren. Primabad daagt u met de Made NL serie uit om zelf te experimenteren en de grenzen te verleggen. Flexibiliteit en functionaliteit komen samen en bieden de mogelijkheid om buiten het boekje te denken. Strakke wastafelplaten en wastafelbladen gecombineerd met de mogelijkheden van maatwerk. Made NL zorgt voor het perfecte meubel helemaal naar wens.

GROHE: nieuwe hoofddouche Tempesta 250

Om in te spelen op de groeiende behoefte naar duurzame oplossingen zonder in te leveren op luxe, voegt GROHE een nieuwe hoofddouche toe aan haar assortiment. De Tempesta 250 heeft een grote, luxe hoofddouche met een diameter van 250 mm. Dankzij de waterbesparende GROHE Ecojoy-technologie wordt het waterverbruik verminderd. De Tempesta 250 heeft een slanke, minimalistische vorm in een chromen afwerking en past perfect hierdoor in elke badkamer.