Sanitair

click op de foto voor meer informatie

GEBERIT iCON badkamerserie

We zien dat functionele opbergruimte bij badmeubels heel goed samen gaat met gebruikersgemak en design. Dat zien we bijvoorbeeld bij de populaire badkamerserie Geberit iCon. Deze serie heeft strakke lijnen en een modern design. Maar het allermooiste is dat je de samenstelling van je Geberit iCon meubel zelf kunt bepalen! Je kunt naar hartenlust combineren met de uiteenlopende meubels uit de serie. Bovendien is de serie uitgebreid met nieuwe wastafeldesigns en een nieuw wandcloset en -bidet. Helemaal van nu!

THEBALUX Badkamermeubelen Fiori en spiegel Giro

Thebalux beschikt al over een zeer groot assortiment wastafels in verschillende materialen en modellen, maar met trots hebben zij de serie Fiori toegevoegd aan de collectie! Fiori is een prachtige organisch vormgegeven dunne keramische wastafel verkrijgbaar in 3 breedtes: 80,100 en 120 cm met twee waskommen.

Compleet nieuwe badkamerserie D-Neo van DURAVIT

De beste kwaliteit en een perfect doordacht design zijn bij D-Neo verkrijgbaar voor een aantrekkelijke instapprijs. De buitengewone kwaliteit van de complete badkamerserie komt tot uiting in de nieuwe levenslange garantie die Duravit geeft op alle keramiek in de serie in geselecteerde landen. De serie gaat langer mee dan trends en is de perfecte metgezel voor elke dag, elke levensstijl en alle facetten van het leven.

GROHE: Euphoria CoolTouch douchesysteem

Met het Euphoria CoolTouch douchesysteem van GROHE wordt het kraanoppervlak nooit warm tijdens het douchen. Met deze technologie wordt het hete water in de kraan omspoeld door koud water. Een speciale verbinding bij de warmwateringang van de thermostaat zorgt ervoor dat het hete water niet direct in contact komt met het verchroomde kraanoppervlak. De Euphoria CoolTouch is hierdoor extra veilig, omdat verbranding aan hete oppervlakten is uitgesloten.

PRIMABAD Badkamermeubelen MADE NL

Durf buiten de lijntjes te kleuren. Primabad daagt u met de Made NL serie uit om zelf te experimenteren en de grenzen te verleggen. Flexibiliteit en functionaliteit komen samen en bieden de mogelijkheid om buiten het boekje te denken. Strakke wastafelplaten en wastafelbladen gecombineerd met de mogelijkheden van maatwerk. Made NL zorgt voor het perfecte meubel helemaal naar wens.

GROHE: nieuwe hoofddouche Tempesta 250

Om in te spelen op de groeiende behoefte naar duurzame oplossingen zonder in te leveren op luxe, voegt GROHE een nieuwe hoofddouche toe aan haar assortiment. De Tempesta 250 heeft een grote, luxe hoofddouche met een diameter van 250 mm. Dankzij de waterbesparende GROHE Ecojoy-technologie wordt het waterverbruik verminderd. De Tempesta 250 heeft een slanke, minimalistische vorm in een chromen afwerking en past perfect hierdoor in elke badkamer.

THEBALUX Badkamermeubelen Taste, Sense en Stone

Het Thebalux badkamermeubel Taste kenmerkt zich als een modern en strak meubel. Taste is voor de ruimere badkamer, leverbaar in twee maten: 164 en 244 centimeter. Taste is verkrijgbaar in leem, antraciet eiken houtfineer en naturel eiken houtfineer. Door het gebruik van deze natuurlijke materialen heeft dit moderne badkamermeubel een luxe uitstraling. Daarnaast geniet u van praktische opbergruimte en de push-open functionaliteit. Hierdoor ziet u geen grepen of greeplijsten en krijgt het meubel een rustige, strakke en moderne uitstraling.

PRIMABAD Badkamermeubelen MOVE

Het zorgmeubel MOVE van Primabad is de uitkomst voor de minder valide badkamer. Modern badkamerdesign gecombineerd met optimaal gebruikersgemak.Het in hoogte verstelbare meubel is altijd op de juiste werkhoogte in te stellen voor een barrièrevrije badkamer voor u en uw partner.

DURAVIT: 10 JAAR SENSOWASH®

De douchetoiletzittingen SensoWash® Starck C en SensoWash® Slim zijn verkrijgbaar in een design dat past bij het keramiek van verschillende series. Met het nieuwste product, de SensoWash® Starck f, presenteerde Duravit in 2019 een visie op de toekomst die is uitgekomen. De functies van de nieuwe generatie douche-wc’s kunnen zowel via een elegante, gebruiksvriendelijke afstandsbediening in puristisch design als via een app worden bediend. Lees het interview met Rob van den Maagdenberg, algemeen directeur Duravit Nederland.

GROHE Rainshower SmartActive-handdouche

Douchen wordt een steeds belangrijker onderdeel van het self-care ritueel. Een derde van de Nederlanders vindt het heerlijk om lang te douchen en voor de helft is het zelfs het eerste middel tegen stress. Dit blijkt uit de Shower Study* van GROHE onder ruim 3.500 Europese respondenten. GROHE speelt met de Rainshower SmartActive handdouche in op deze behoeften. De slimme functies en intuïtieve bediening biedt gebruikers een extra comfortabel douchemoment.