Sanitair

click op de foto voor meer informatie

SJITHOUSE FURNITURE by THEBALUX

Sjithouse Furniture collectie by Thebalux is speciaal ontworpen voor misschien wel de meest bezochte kamer in het huis; het toilet. Met een combinatie van Nederlands vakmanschap, de beste materialen uit diverse landen, trends en stijlen staat deze meubellijn garant voor schoonheid en praktisch gebruik in de toiletruimte.

PRIMABAD Badkamermeubel Blend

Het badkamermeubel Blend van Primabad is er voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt. De wastafelkast zorgt voor de speelse “Touch” in de badkamer. Gecompleteerd met een dun Solid Surface blad, opbouwkommen of het strakke keramische wastafelblad geeft het gehele plaatje een volwassen uitstraling.

DURAVIT: badkamerserie Soleil by Philippe Starck

De nieuwe Duravit badkamerserie Soleil by Starck creëert een natuurlijke en kalme atmosfeer met zijn uitgesproken subtiele belijning. De compacte serie wastafels, WC’s en ligbaden breidt de designmogelijkheden in de badkamer uit met een nieuwe optie die wordt gekenmerkt door natuurlijke zachtheid.

GROHE QUICKFIX

GROHE QuickFix biedt consumenten een alles-in-een-pakket om gemakkelijk je keuken of badkamer te upgraden. Wanneer je het juiste product hebt gevonden, hoef je niet meer op zoek te gaan naar het juiste gereedschap of te werken met onvolledige of ingewikkelde handleidingen. Dit alles wordt namelijk in een doos geleverd.

GROHE SPA-collectie

GROHE lanceert de nieuwe SPA-collectie. De exclusieve ontwerpen worden gecombineerd met geavanceerde technologieën en zijn speciaal samengesteld om de badkamer te transformeren in een oase van welzijn. GROHE wil een nieuwe soort waterervaring creëren voor alle zintuigen en zo bijdragen aan kleine momenten van geluk.

DURAVIT: White Tulip by Philippe Starck

White Tulip is de eerste complete badkamerserie van Duravit geheel ontworpen door Philippe Starck. Van ligbad, wastafels en meubels, toiletten en bidets, tot bijpassende spiegels en een complete kranencollectie. De bijzondere vorm van alle onderdelen van deze serie volgt het organische silhouet van een bloeiende tulp en zo ontstaat een bijna sculpturaal en aanhankelijk karakter.