Sanitair

click op de foto voor meer informatie

DEKKER ZEVENHUIZEN heeft wastafels op maat

Een wastafelblad met een wasbak van hetzelfde materiaal dat samen één geheel wordt, dat kan bij Dekker Zevenhuizen! De wastafel kun je laten maken van composietsteen (Evora Quartz), keramiek (Evora Ceramics) of vol kunststof (Corian). Dekker Zevenhuizen heeft een mooie collectie van maatwerkwastafels die uit zes verschillende modellen bestaan. Elk een ander detail voor ieders smaak.

PRIMABAD Badkamermeubel Blend

De serie Blend van Primabad is er voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt. De wastafelkast zorgt voor de speelse “Touch” in de badkamer. Gecompleteerd met een dun Solid Surface blad, opbouwkommen of het strakke keramische wastafelblad geeft het gehele plaatje een volwassen uitstraling.

DURAVIT: Tulum

De kranenserie Tulum, ontworpen door Philippe Starck, combineert iconisch design en eenvoudige elegantie. Afgeleid van “Tulu’um” – Mayathan voor “muur”, fort – staat de serie voor duurzaam interieurontwerp. De versmelting van het conische kraanlichaam met de platte rechthoekige uitloop creëert een uniek ontworpen kraanlijn.

GROHE COLORS COLLECTIE

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de accessoires die zorgen voor de finishing touch.

THEBALUX heeft nieuwe brochure

Met trots presenteert Thebulux een nieuwe brochure waarin een uiterst compleet en stijlvol programma aan badkamermeubelen is vertegenwoordigd. Variërend van fraaie en praktische onderkasten tot aan prachtige design wastafels, opbouwkommen en luxe spiegeloplossingen.

GROHE SmartActive doucheserie

Het nemen van een douche verbruikt veel water en energie. En met de stijgende energieprijzen is er geen beter moment om over te stappen op een waterbesparende douchekop dan nu. GROHE biedt diverse waterbesparende douchekoppen waarmee je water en energie bespaart zonder te hoeven inleveren op comfort.

THEBALUX SJITHOUSE FURNITURE

Sjithouse Furniture collectie by Thebalux is speciaal ontworpen voor misschien wel de meest bezochte kamer in het huis; het toilet. Met een combinatie van Nederlands vakmanschap, de beste materialen uit diverse landen, trends en stijlen staat deze meubellijn garant voor schoonheid en praktisch gebruik in de toiletruimte.