Sanitair

click op de foto voor meer informatie

DURAVIT: Starck Ton 30-jarig jubileum

Dit jaar viert de elegante en visionaire Starck-ton van Duravit zijn 30-jarig jubileum met een upgrade: een grote keuze aan kleuren voor de waskom, meubels en handgrepen brengt de elegante c-bonded-versie van het icoon over naar het heden en opent een individueel en moderne design optie.

DURAVIT: Vitrium by Christian Werner

Christian Werner is een ontwerper die bekend is met het ontwerpen van badkamers en sanitair. Samen met Duravit werkt hij al jaren aan innovatieve oplossingen voor de badkamer. Na zes meubelprojecten heeft hij nu voor het eerst wastafels in combinatie met onderkasten ontworpen. Hier komen optisch en haptisch interessante materialen samen.

DURAVIT: QATEGO BY STUDIO F.A. PORSCHE

Studio F. A. Porsche ontwierp de Qatego serie voor Duravit: hout, keramiek en natuursteen vormen samen een harmonieus badkamerinterieur dat met vakkundig geaccentueerde nissen een onmiskenbare, huiselijke sfeer creëert. De ontwerpers zien de wastafel en het meubel als een creatieve en functionele eenheid.

PRIMABAD: nieuwe kleuren

Primabad introduceert nu 4 nieuwe kleuren. M44 Eucaliptus, een matte neutrale groene kleur. M45 Cardif Oak, een rustieke eiken reproductie. M46 Hazel Brown, met een warme houtstructuur. En M47 Heritage Oak, een licht bruine kleur met grijze tinten.

PRIMABAD: nieuw ribbelfront horizontaal

Primabad introduceert het Ribbelfront met horizontale groeven, waarmee een stijlvolle illusie van houten latten gerealiseerd wordt. Een badkamermeubel dat helemaal past in de huidige interieurtrend en dus perfect te combineren is met diverse interieurstijlen zoals hotel chique, japandi, botanisch of welke unieke stijl dan ook.