Sanitair

click op de foto voor meer informatie

GROHE: nieuwe hoofddouche Tempesta 250

Om in te spelen op de groeiende behoefte naar duurzame oplossingen zonder in te leveren op luxe, voegt GROHE een nieuwe hoofddouche toe aan haar assortiment. De Tempesta 250 heeft een grote, luxe hoofddouche met een diameter van 250 mm. Dankzij de waterbesparende GROHE Ecojoy-technologie wordt het waterverbruik verminderd. De Tempesta 250 heeft een slanke, minimalistische vorm in een chromen afwerking en past perfect hierdoor in elke badkamer.

THEBALUX Badkamermeubelen Taste, Sense en Stone

Het Thebalux badkamermeubel Taste kenmerkt zich als een modern en strak meubel. Taste is voor de ruimere badkamer, leverbaar in twee maten: 164 en 244 centimeter. Taste is verkrijgbaar in leem, antraciet eiken houtfineer en naturel eiken houtfineer. Door het gebruik van deze natuurlijke materialen heeft dit moderne badkamermeubel een luxe uitstraling. Daarnaast geniet u van praktische opbergruimte en de push-open functionaliteit. Hierdoor ziet u geen grepen of greeplijsten en krijgt het meubel een rustige, strakke en moderne uitstraling.

PRIMABAD Badkamermeubelen MOVE

Het zorgmeubel MOVE van Primabad is de uitkomst voor de minder valide badkamer. Modern badkamerdesign gecombineerd met optimaal gebruikersgemak.Het in hoogte verstelbare meubel is altijd op de juiste werkhoogte in te stellen voor een barrièrevrije badkamer voor u en uw partner.

DURAVIT: 10 JAAR SENSOWASH®

De douchetoiletzittingen SensoWash® Starck C en SensoWash® Slim zijn verkrijgbaar in een design dat past bij het keramiek van verschillende series. Met het nieuwste product, de SensoWash® Starck f, presenteerde Duravit in 2019 een visie op de toekomst die is uitgekomen. De functies van de nieuwe generatie douche-wc’s kunnen zowel via een elegante, gebruiksvriendelijke afstandsbediening in puristisch design als via een app worden bediend. Lees het interview met Rob van den Maagdenberg, algemeen directeur Duravit Nederland.

GROHE Rainshower SmartActive-handdouche

Douchen wordt een steeds belangrijker onderdeel van het self-care ritueel. Een derde van de Nederlanders vindt het heerlijk om lang te douchen en voor de helft is het zelfs het eerste middel tegen stress. Dit blijkt uit de Shower Study* van GROHE onder ruim 3.500 Europese respondenten. GROHE speelt met de Rainshower SmartActive handdouche in op deze behoeften. De slimme functies en intuïtieve bediening biedt gebruikers een extra comfortabel douchemoment.

GEESA Nemox Brushed Gold en Brushed Black Metal

In de badkamer van nu wordt steeds meer gespeeld met materiaalkleuren. Waar het eerst voornamelijk chroom en RVS was, zien we nu steeds meer diversiteit in kleur en afwerking: matzwart gekleurde kranen, messing waskommen, champagnekleurige doucheafvoeren. Een geborstelde finish krijgt bovendien steeds vaker de voorkeur boven een glanzende afwerking. Geesa brengt daarom haar succesvolle Nemox collectie, naast chroom, geborsteld RVS en matzwart, nu ook uit in Brushed Gold en Brushed Black Metal.

THEBALUX Badkamermeubelen Nuance

De badmeubelserie Nuance van Thebalux is verder uitgebreid tot een nog completere serie met vele nieuwe keuzemogelijkheden om uw badmeubel te kunnen samenstellen geheel naar eigen smaak en wens. Nieuwe extra ruime onderkasten van 57cm hoog, nieuwe greeploze spoelkasten en spoelkasten met speelse “Tinto” grepen in vijf trendy kleuren die helemaal passen bij de huidige trend van gekleurde kranen.

GEBERIT AquaClean douchewc’s

Maak jij je handen weleens schoon met alleen papier? Nee toch! Onze handen maken we schoon door water te gebruiken. Waarom doen we dat dan ook niet bij het schoonmaken van onze billen? Water is hygiënisch, verfrissend, reinigend en bijzonder comfortabel. Het reinigen met water kan eenvoudig met een douchewc. De AquaClean douchewc van Geberit heeft een ingebouwde douchefunctie. Deze reinigt het onderlichaam comfortabel met warm water.

PRIMABAD Badkamermeubelen DAWN

Neem een sprong in het diepe met de nieuwe meubellijn DAWN van PRIMABAD. Het wastafelblad zorgt voor een ongekend gebruikersgemak door de zeer ruime en diepe waskom. De dunne en fijne bladlijn van 1,3 cm. dikte geven een stijlvol en modern aanzicht. In combinatie met de imposante wastafelkasten van 65 cm. hoog in een houtstructuur of één van de vele andere corpus- en frontkleuren maakt dit design tot in de puntjes af.