Sanitair

click op de foto voor meer informatie

GROHE Rainshower SmartActive-handdouche

Douchen wordt een steeds belangrijker onderdeel van het self-care ritueel. Een derde van de Nederlanders vindt het heerlijk om lang te douchen en voor de helft is het zelfs het eerste middel tegen stress. Dit blijkt uit de Shower Study* van GROHE onder ruim 3.500 Europese respondenten. GROHE speelt met de Rainshower SmartActive handdouche in op deze behoeften. De slimme functies en intuïtieve bediening biedt gebruikers een extra comfortabel douchemoment.

GEESA Nemox Brushed Gold en Brushed Black Metal

In de badkamer van nu wordt steeds meer gespeeld met materiaalkleuren. Waar het eerst voornamelijk chroom en RVS was, zien we nu steeds meer diversiteit in kleur en afwerking: matzwart gekleurde kranen, messing waskommen, champagnekleurige doucheafvoeren. Een geborstelde finish krijgt bovendien steeds vaker de voorkeur boven een glanzende afwerking. Geesa brengt daarom haar succesvolle Nemox collectie, naast chroom, geborsteld RVS en matzwart, nu ook uit in Brushed Gold en Brushed Black Metal.

THEBALUX Badkamermeubelen Nuance

De badmeubelserie Nuance van Thebalux is verder uitgebreid tot een nog completere serie met vele nieuwe keuzemogelijkheden om uw badmeubel te kunnen samenstellen geheel naar eigen smaak en wens. Nieuwe extra ruime onderkasten van 57cm hoog, nieuwe greeploze spoelkasten en spoelkasten met speelse “Tinto” grepen in vijf trendy kleuren die helemaal passen bij de huidige trend van gekleurde kranen.

GEBERIT AquaClean douchewc’s

Maak jij je handen weleens schoon met alleen papier? Nee toch! Onze handen maken we schoon door water te gebruiken. Waarom doen we dat dan ook niet bij het schoonmaken van onze billen? Water is hygiënisch, verfrissend, reinigend en bijzonder comfortabel. Het reinigen met water kan eenvoudig met een douchewc. De AquaClean douchewc van Geberit heeft een ingebouwde douchefunctie. Deze reinigt het onderlichaam comfortabel met warm water.

PRIMABAD Badkamermeubelen DAWN

Neem een sprong in het diepe met de nieuwe meubellijn DAWN van PRIMABAD. Het wastafelblad zorgt voor een ongekend gebruikersgemak door de zeer ruime en diepe waskom. De dunne en fijne bladlijn van 1,3 cm. dikte geven een stijlvol en modern aanzicht. In combinatie met de imposante wastafelkasten van 65 cm. hoog in een houtstructuur of één van de vele andere corpus- en frontkleuren maakt dit design tot in de puntjes af.

GEBERIT Acanto

De badkamerserie Geberit Acanto laat persoonlijkheid spreken in de badkamer. De serie springt in het oog vanwege haar uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree® closets, bidets en baden. Uit al deze elementen kan naar ieders wens een uiterst persoonlijke badkamer ontworpen worden, ongeacht of de ruimte groot of klein is.

GROHE introduceert de nieuwe thermostaatkranen

Al meer dan 60 jaar geniet de thermostaatkraantechnologie van GROHE een wereldwijd vertrouwen in het verbeteren van de douche-ervaring dankzij innovatieve, veilige en efficiënte oplossingen. GROHE introduceert twee nieuwe thermostaatkranen; de Grohtherm 1000 Performance en de Grohtherm 800 Cosmopolitan.

DURAVIT en badkamerhygiëne

Duravit biedt een uitgebreid aanbod aan producten en mogelijkheden om de badkamerhygiëne te optimaliseren voor een nieuw, comfortabel gevoel van gezonde frisheid. Van douche-WC tot HygieneGlaze en van Duravit Rimless technologie tot contactloze bediening.

THEBALUX Badkamermeubelen Twenty

Wastafels van keramiek blijven een enorm populaire keuze. Het materiaal is zeer gebruiksvriendelijk en de designs worden ieder jaar strakker en fraaier. Zo ook de Twenty serie, die ontworpen is door de Italiaanse designer Massimiliano Cicconi. De prachtig vormgegeven wastafel kenmerkt zich door de dunne belijning en opstaande rand langs de gehele bovenzijde. De Twenty wastafels kunnen in het Thebalux programma gecombineerd worden met de onderkasten uit de Beat en Ceramic Line serie.