Sanitair

click op de foto voor meer informatie

PRIMABAD: nieuwe kleuren

Primabad introduceert nu 4 nieuwe kleuren. M44 Eucaliptus, een matte neutrale groene kleur. M45 Cardif Oak, een rustieke eiken reproductie. M46 Hazel Brown, met een warme houtstructuur. En M47 Heritage Oak, een licht bruine kleur met grijze tinten.

PRIMABAD: nieuw ribbelfront horizontaal

Primabad introduceert het Ribbelfront met horizontale groeven, waarmee een stijlvolle illusie van houten latten gerealiseerd wordt. Een badkamermeubel dat helemaal past in de huidige interieurtrend en dus perfect te combineren is met diverse interieurstijlen zoals hotel chique, japandi, botanisch of welke unieke stijl dan ook.

DURAVIT: Vitrium by Christian Werner

Christian Werner is een ontwerper die bekend is met het ontwerpen van badkamers en sanitair. Samen met Duravit werkt hij al jaren aan innovatieve oplossingen voor de badkamer. Na zes meubelprojecten heeft hij nu voor het eerst wastafels in combinatie met onderkasten ontworpen. Hier komen optisch en haptisch interessante materialen samen.

DEKKER ZEVENHUIZEN heeft wastafels op maat

Een wastafelblad met een wasbak van hetzelfde materiaal dat samen één geheel wordt, dat kan bij Dekker Zevenhuizen! De wastafel kun je laten maken van composietsteen (Evora Quartz), keramiek (Evora Ceramics) of vol kunststof (Corian). Dekker Zevenhuizen heeft een mooie collectie van maatwerkwastafels die uit zes verschillende modellen bestaan. Elk een ander detail voor ieders smaak.

PRIMABAD Badkamermeubel Blend

De serie Blend van Primabad is er voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt. De wastafelkast zorgt voor de speelse “Touch” in de badkamer. Gecompleteerd met een dun Solid Surface blad, opbouwkommen of het strakke keramische wastafelblad geeft het gehele plaatje een volwassen uitstraling.

DURAVIT: Tulum

De kranenserie Tulum, ontworpen door Philippe Starck, combineert iconisch design en eenvoudige elegantie. Afgeleid van “Tulu’um” – Mayathan voor “muur”, fort – staat de serie voor duurzaam interieurontwerp. De versmelting van het conische kraanlichaam met de platte rechthoekige uitloop creëert een uniek ontworpen kraanlijn.