Sanitair

click op de foto voor meer informatie

SJITHOUSE FURNITURE by THEBALUX

Sjithouse Furniture collectie by Thebalux is speciaal ontworpen voor misschien wel de meest bezochte kamer in het huis; het toilet. Met een combinatie van Nederlands vakmanschap, de beste materialen uit diverse landen, trends en stijlen staat deze meubellijn garant voor schoonheid en praktisch gebruik in de toiletruimte.

GROHE SPA-collectie

GROHE lanceert de nieuwe SPA-collectie. De exclusieve ontwerpen worden gecombineerd met geavanceerde technologieën en zijn speciaal samengesteld om de badkamer te transformeren in een oase van welzijn. GROHE wil een nieuwe soort waterervaring creëren voor alle zintuigen en zo bijdragen aan kleine momenten van geluk.

DURAVIT: White Tulip by Philippe Starck

White Tulip is de eerste complete badkamerserie van Duravit geheel ontworpen door Philippe Starck. Van ligbad, wastafels en meubels, toiletten en bidets, tot bijpassende spiegels en een complete kranencollectie. De bijzondere vorm van alle onderdelen van deze serie volgt het organische silhouet van een bloeiende tulp en zo ontstaat een bijna sculpturaal en aanhankelijk karakter.

GROHE COLORS

De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer, keuken of toilet te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking. Belangrijk blijft wel altijd de kwaliteit. Onze kranen, douches en accessoires zijn voorzien van een PVD-coating, die de producten kleurvast en volledig krasbestendig maakt. Onze producten moeten immers een leven lang meekunnen!

PRIMABAD Badkamermeubelen heeft een ruim programma

Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Een badkamer met een badkamermeubel aangepast aan uw persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in uw perfecte badkamermeubel. Als aanvulling op de meubellijnen heeft Primabad een uitgebreid programma kasten, opbouwkommen, spiegels en spiegelkasten.