Sanitair

click op de foto voor meer informatie

GROHE COLORS COLLECTIE

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de accessoires die zorgen voor de finishing touch.

THEBALUX heeft nieuwe brochure

Met trots presenteert Thebulux een nieuwe brochure waarin een uiterst compleet en stijlvol programma aan badkamermeubelen is vertegenwoordigd. Variërend van fraaie en praktische onderkasten tot aan prachtige design wastafels, opbouwkommen en luxe spiegeloplossingen.

GROHE SmartActive doucheserie

Het nemen van een douche verbruikt veel water en energie. En met de stijgende energieprijzen is er geen beter moment om over te stappen op een waterbesparende douchekop dan nu. GROHE biedt diverse waterbesparende douchekoppen waarmee je water en energie bespaart zonder te hoeven inleveren op comfort.

THEBALUX SJITHOUSE FURNITURE

Sjithouse Furniture collectie by Thebalux is speciaal ontworpen voor misschien wel de meest bezochte kamer in het huis; het toilet. Met een combinatie van Nederlands vakmanschap, de beste materialen uit diverse landen, trends en stijlen staat deze meubellijn garant voor schoonheid en praktisch gebruik in de toiletruimte.

DURAVIT: Zencha

Rijzend designtalent Sebastian Herkner heeft met Zencha – geïnspireerd door traditionele Japanse rituelen en vakmanschap – een doordachte badkamerserie voor Duravit gecreëerd die ongebruikelijke opzetwastafels combineert met puristische meubels.

PRIMABAD Toiletmeubelen

Primabad denkt ook aan het kleinste kamertje in uw huis. Dit toiletmeubel is door zijn compacte uitvoering in vrijwel ieder toilet toepasbaar. De toiletmeubelen worden aangeboden inclusief kraan en design sifon.

PRIMABAD Badkamermeubel Blend

Het badkamermeubel Blend van Primabad is er voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt. De wastafelkast zorgt voor de speelse “Touch” in de badkamer. Gecompleteerd met een dun Solid Surface blad, opbouwkommen of het strakke keramische wastafelblad geeft het gehele plaatje een volwassen uitstraling.

DURAVIT: badkamerserie Soleil by Philippe Starck

De nieuwe Duravit badkamerserie Soleil by Starck creëert een natuurlijke en kalme atmosfeer met zijn uitgesproken subtiele belijning. De compacte serie wastafels, WC’s en ligbaden breidt de designmogelijkheden in de badkamer uit met een nieuwe optie die wordt gekenmerkt door natuurlijke zachtheid.