Eten & Drinken

click op de foto voor meer informatie

THE GLENDRONACH SINGLE MALT WHISKY’S

Op uitnodiging van A Brand New Day Drinks Company maakten wij in april 2 dagen lang deel uit van een 6-koppig mediagezelschap met als doel de geheimen van The GlenDronach whisky te ontdekken. Daarvoor reisden wij af naar Huntly, in de vallei van Forgue, diep in de East Highland Hills van Shotland. The GlenDronach Distillery ligt aan de oever van de Dronach rivier en is één van de oudste gelicentieerde distilleerderijen in Schotland.

GALLINA DE PIEL WINES

Dit voorjaar zijn de bijzondere wijnen van David Seijas, 10 jaar de sommelier van El Bulli, weer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Tijdens zijn tijd bij El Bulli had hij het genoegen om de beste wijnen ter wereld te mogen schenken, naar de mooiste wijnregio’s te reizen, de beste wijnboeren te ontmoeten en zich te omringen met ’s werelds beste gastronomie.

THE GLENDRONACH 50 Years Old Single Malt

The GlenDronach lanceerde onlangs zijn allereerste 50 Years Old Single Malt: de oudste en zeldzaamste whisky van de Highland Distilleerderij tot nu toe. Dit is een mijlpaal in de bijna tweehonderdjarige geschiedenis van The GlenDronach. Wereldwijd zijn maar 198 flessen van The GlenDronach 50 Years Old beschikbaar. Slechts twee hiervan zijn in Nederland te koop.

IK EET ZO GRAAG

Pascale Naessens inspireert als geen ander met haar eenvoudige, aantrekkelijke recepten. Haar boeken worden steeds mooier, zijn telkens anders en toch heel herkenbaar. Met de uitdagende titel Ik eet zo graag brengt ze een statement: gezond eten is lekker. Het betekent ook graag eten, zelfs veel eten en volop genieten.