Eten & Drinken

click op de foto voor meer informatie

IK EET ZO GRAAG

Pascale Naessens inspireert als geen ander met haar eenvoudige, aantrekkelijke recepten. Haar boeken worden steeds mooier, zijn telkens anders en toch heel herkenbaar. Met de uitdagende titel Ik eet zo graag brengt ze een statement: gezond eten is lekker. Het betekent ook graag eten, zelfs veel eten en volop genieten.

BUSHMILLS Redesign van Premium Single Malts

Een eeuwenoude traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven: na ruim 400 jaar brengt de oudste gelicentieerde whiskey distilleerderij ter wereld nog altijd ‘Ierse whiskeys op zijn best’. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt Bushmills gezien als een van de beste whiskeymerken. Niet voor niets mogen de premium malts, de 10YO, 16YO en 21YO, award winning worden genoemd. Begin november lanceerde Bushmills een premium redesign van deze Malts lijn.

DE HELDEN VAN DE WEIDE

Vanaf deze week is in Nederland een nieuwe heerlijke groenten yoghurt verkrijgbaar: De Helden van de Weide. De basis van dit product bestaat uit ambachtelijk geproduceerde romige volle yoghurt verrijkt met groenten uit de regio. Daarmee blijft de keten kort en komen twee werelden bijeen! Deze gezonde drink is heerlijk fris, vernieuwend en puur van smaak zonder onnodige toevoegingen.

BUSHMILLS CAUSEWAY COLLECTION 2011 BANYULS CASKS

De 2011 Banyuls Cask is een zeldzame Ierse single malt. Het vertegenwoordigt een gedurfde nieuwe voetstap voor Bushmills, een die niet alleen de generaties vóór ons eert, maar ook het onvergelijkbare natuurlijke landschap waarin het is ontstaan. Onderdeel van de Causeway Collection, een exclusieve nieuwe collectie van in beperkte oplage zeldzame Ierse single malts. Gerijpt, afgewerkt en gebotteld in ‘s werelds oudste gelicentieerde whiskeydistilleerderij.

The London No1 Gin

De London Nº1 is een unieke gin. Het zijn alle componenten die De London Nº 1 zijn unieke karakter geven – de kwaliteit van de ingrediënten, de distillatiemethode, de kleur en het ontwerp van de fles. Gedistilleerd in kleine batches in het hart van Londen, is de unieke smaak van deze gin het resultaat van de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, evenals de distillatie in Pot Stills.

JOHNNIE WALKER GOLD LABEL ICONIC LIMITED EDITION Whisky

De Highballs maak je dit seizoen met de Iconic limited edition bottles van Johnnie Walker. ’s Werelds nummer één Schotse whisky, bestaat dit jaar 200 jaar en dit vieren ze met een lancering van een aantal exclusieve flessen. De rode, gouden en zwarte flessen uit de Iconic limited edition collection zijn collector’s items die een eye-catching toevoeging zijn aan elke drankkast, of je nu een Schotse veteraan bent of een whisky-nieuwkomer.

BENRIACH Single Malts Whisky

De Benriach Distillery, gelegen in het noorden van het Schotse Speyside, heeft een onderscheidend en smaakvol portfolio van Single Malts onthuld. De volledig nieuwe look is geïnspireerd op de creatieve samenstelling van de whisky. Female Master Blender Rachel Barrie brengt unieke smaken tot leven door het gebruik van drie Speyside-whiskystijlen en een uitgebreide en unieke collectie vaten.

HEEL HOLLAND BAKT THUIS

Sociaal, bewust en snel, dat zijn de thema’s van dit allernieuwste seizoensboek Heel Holland Bakt Thuis. Want bakken, dat doe je voor elkaar, iets wat nu alleen maar meer telt. Met naast de allernieuwste technische opdrachten van Robèrt van Beckhoven dit jaar ook gastbakker Anouk, Heel Holland Bakt 2019-2020-winnaar!