Eten & Drinken

click op de foto voor meer informatie

GALLINA DE PIEL WINES

Dit voorjaar zijn de bijzondere wijnen van David Seijas, 10 jaar de sommelier van El Bulli, weer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Tijdens zijn tijd bij El Bulli had hij het genoegen om de beste wijnen ter wereld te mogen schenken, naar de mooiste wijnregio’s te reizen, de beste wijnboeren te ontmoeten en zich te omringen met ’s werelds beste gastronomie.

THE GLENDRONACH 50 Years Old Single Malt

The GlenDronach lanceerde onlangs zijn allereerste 50 Years Old Single Malt: de oudste en zeldzaamste whisky van de Highland Distilleerderij tot nu toe. Dit is een mijlpaal in de bijna tweehonderdjarige geschiedenis van The GlenDronach. Wereldwijd zijn maar 198 flessen van The GlenDronach 50 Years Old beschikbaar. Slechts twee hiervan zijn in Nederland te koop.

IK EET ZO GRAAG

Pascale Naessens inspireert als geen ander met haar eenvoudige, aantrekkelijke recepten. Haar boeken worden steeds mooier, zijn telkens anders en toch heel herkenbaar. Met de uitdagende titel Ik eet zo graag brengt ze een statement: gezond eten is lekker. Het betekent ook graag eten, zelfs veel eten en volop genieten.

BUSHMILLS Redesign van Premium Single Malts

Een eeuwenoude traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven: na ruim 400 jaar brengt de oudste gelicentieerde whiskey distilleerderij ter wereld nog altijd ‘Ierse whiskeys op zijn best’. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt Bushmills gezien als een van de beste whiskeymerken. Niet voor niets mogen de premium malts, de 10YO, 16YO en 21YO, award winning worden genoemd. Begin november lanceerde Bushmills een premium redesign van deze Malts lijn.