Eten & Drinken

click op de foto voor meer informatie

DE HELDEN VAN DE WEIDE

Vanaf deze week is in Nederland een nieuwe heerlijke groenten yoghurt verkrijgbaar: De Helden van de Weide. De basis van dit product bestaat uit ambachtelijk geproduceerde romige volle yoghurt verrijkt met groenten uit de regio. Daarmee blijft de keten kort en komen twee werelden bijeen! Deze gezonde drink is heerlijk fris, vernieuwend en puur van smaak zonder onnodige toevoegingen.

BUSHMILLS CAUSEWAY COLLECTION 2011 BANYULS CASKS

De 2011 Banyuls Cask is een zeldzame Ierse single malt. Het vertegenwoordigt een gedurfde nieuwe voetstap voor Bushmills, een die niet alleen de generaties vóór ons eert, maar ook het onvergelijkbare natuurlijke landschap waarin het is ontstaan. Onderdeel van de Causeway Collection, een exclusieve nieuwe collectie van in beperkte oplage zeldzame Ierse single malts. Gerijpt, afgewerkt en gebotteld in ‘s werelds oudste gelicentieerde whiskeydistilleerderij.

The London No1 Gin

De London Nº1 is een unieke gin. Het zijn alle componenten die De London Nº 1 zijn unieke karakter geven – de kwaliteit van de ingrediënten, de distillatiemethode, de kleur en het ontwerp van de fles. Gedistilleerd in kleine batches in het hart van Londen, is de unieke smaak van deze gin het resultaat van de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, evenals de distillatie in Pot Stills.

JOHNNIE WALKER GOLD LABEL ICONIC LIMITED EDITION Whisky

De Highballs maak je dit seizoen met de Iconic limited edition bottles van Johnnie Walker. ’s Werelds nummer één Schotse whisky, bestaat dit jaar 200 jaar en dit vieren ze met een lancering van een aantal exclusieve flessen. De rode, gouden en zwarte flessen uit de Iconic limited edition collection zijn collector’s items die een eye-catching toevoeging zijn aan elke drankkast, of je nu een Schotse veteraan bent of een whisky-nieuwkomer.

BENRIACH Single Malts Whisky

De Benriach Distillery, gelegen in het noorden van het Schotse Speyside, heeft een onderscheidend en smaakvol portfolio van Single Malts onthuld. De volledig nieuwe look is geïnspireerd op de creatieve samenstelling van de whisky. Female Master Blender Rachel Barrie brengt unieke smaken tot leven door het gebruik van drie Speyside-whiskystijlen en een uitgebreide en unieke collectie vaten.

HEEL HOLLAND BAKT THUIS

Sociaal, bewust en snel, dat zijn de thema’s van dit allernieuwste seizoensboek Heel Holland Bakt Thuis. Want bakken, dat doe je voor elkaar, iets wat nu alleen maar meer telt. Met naast de allernieuwste technische opdrachten van Robèrt van Beckhoven dit jaar ook gastbakker Anouk, Heel Holland Bakt 2019-2020-winnaar!

MELITTA Pour Over Set, Classic edition

De waardering voor een heerlijke kop filterkoffie is helemaal terug. Met de Pour Over Set van Melitta maak je van elke kop koffie een klein feestje, want handgezette koffie is de beste manier om alle aroma’s optimaal tot hun recht te laten komen. De porseleinen set is prachtig vormgegeven met een hint naar the good old days. Naast de traditionele theeceremonie is er nu dankzij Melitta dus ook een intieme koffieceremonie.

Sonnema Berenburg viert 160 jaar eigenzinnigheid

Sonnema Berenburg viert dit jaar het 160-jarig jubileum op een bijzondere manier. Na een zeer lange periode komt de Friese distilleerder met een nieuwe Beerenburg, namelijk de Sonnema 1860! Het is een heerlijke volle Beerenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten. Middels een voorverkoop kunnen liefhebbers van Beerenburg als eerste de unieke fles kopen tegen een gereduceerde prijs en de eerste 2.000 kopers krijgen daar ook nog een uniek Sonnema glas bij.