Keukens

click op de foto voor meer informatie

QUOOKER, doe de bespaarcheck

Gemak in de keuken is dé reden om een Quooker te kopen. Met de nieuwe bespaarcheck wil Quooker benadrukken dat hun product ook een heel verantwoorde, milieuvriendelijke aanschaf is. Met deze online tool kunnen consumenten binnen één minuut uitrekenen hoeveel energie en water een Quooker in hún huishouden kan besparen. De bespaarcheck is vanaf vandaag voor iedereen te gebruiken.

KÜPPERSBUSCH stoomovens-sous-vide

Het sous-vide koken is een vorm van garen op lage temperatuur, echter in een waterbad of met stoom. De techniek is bekend en wordt veel gebruikt in de professionele keuken. We zien steeds meer dat veel hobbykoks ook thuis met deze techniek werken. Hier speelt Küppersbusch op in door haar stoomovens uit te rusten met een sous-vide programma. In combinatie met een vacumeerlade ontstaat er compleet nieuwe kookervaring in de keuken thuis.

NEXT125 keukens

Bij next125 maken ze ‘authentieke keukens’ door innovatieve functies te laten samensmelten met tijdloos design en hoogwaardige materialen. Keukens op maat van de individuele mens. Na twee jaar rijpen kan Schüller vol trots enkele baanbrekende innovaties voor zijn premiummerk aankondigen. In het middelpunt van de nieuwe collectie staan complete keuken- en leefruimteconcepten, die met hun authentieke en huiselijke karakter duidelijk de toon zetten.

KÜPPERSBUSCH vaatwassers

Wie doet de afwas? Küppersbusch draait er zijn hand niet voor om. Ook zeer veel vaat is geen probleem voor de nieuwe Küppersbusch vaatwassers dankzij de flexibele indeling van de binnenzijde. U kunt zich alweer verheugen op de volgende feestelijk gedekte tafel.

KÜPPERSBUSCH voor keukens met stijl

De nieuwe Küppersbusch KMI 8560.0 SR inductie met kookplaatafzuiging is een kookplaat én afzuigkap ineen! Een bijzonder efficiënte manier van afzuiging, omdat vet en stoom direct van de kookplaat worden afgezogen, dus niet eerst in de ruimte komen. Een perfecte oplossing voor open woonkeukens.