Keukens

click op de foto voor meer informatie

TEKA MaestroPizza oven

De nieuwe Teka MaestroPizza oven is de eerste oven thuis die pizza’s bakt op de perfecte baktemperatuur van 340°C in authentiek Napolitaanse stijl. Deze oven combineert alles wat je nodig hebt voor een perfecte pizza: temperatuur, snelheid en professionele accessoires.

TEKA Infinity Design

TEKA, het toonaangevende Duitse merk in integrale keukenoplossingen, presenteert Infinity Design: een nieuw modern designconcept dat zich onderscheidt door haar originele, authentieke en minimalistische stijl om een unieke en levendige keukenomgeving te creëren.

KÜPPERSBUSCH K-SERIES.8

De Küppersbusch K-SERIES.8 zet met de designvariant zwart de toon voor uw keuken. De Küppersbusch K-SERIES.8 is uitgerust met een 5“ TFT-touchdisplay in kleur dat alles biedt wat u nodig heeft voor een comfortabele en snelle bediening.

QUOOKER Flex met flexibele uittrekslang

Quooker maakt het je graag zo makkelijk mogelijk in de keuken. Daarom hebben ze een functie toegevoegd aan hun kokend-water-kraan. Een flexibele uittrekslang voor warm en koud water zorgt voor extra bereik in de spoelbak. Ook deze Quooker geeft, tenzij je de uittrekslang gebruikt, direct kokend water. De Quooker FLEX is de eerste kraan ter wereld die dit allemaal kan!

KÜPPERSBUSCH schone lucht

Een goede afzuiging in de keuken is natuurlijk essentieel, maar de Duitse keukenapparatuur fabrikant Küppersbusch ontwikkelde een systeem dat de lucht al bij de bron zuivert. Hierdoor is de lucht in de keuken duidelijk frisser is en minder vet. De ovens van dit merk zijn daarom uitgerust met een unieke ökotherm ovenkatalysator.

QUOOKER AR-app functie

In één op de drie nieuwe keukens wordt een Quooker geplaatst. Waarom? Simpel: steeds meer mensen ontdekken het gemak van direct 100°C kokend, warm koud, koel bruisend en gekoeld water, direct uit de kraan. Maar hoe weet je nou of de Quooker in jouw keuken staat? Check dit nu zelf heel gemakkelijk met onze AR-app functie op onze website.

KÜPPERSBUSCH koel- vriescombinatie

Ter ere van het 145-jarig jubileum van de firma Küppersbusch introduceert deze fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur een matzwarte, vrijstaande, koel- vriescombinatie in retro design. Een functioneel designobject voor iedere keuken. De rvs-kleurige grepen zorgen voor een extra accent op de matzwarte deuren. Dit geeft het echte loftgevoel in iedere keuken.

QUOOKER, doe de bespaarcheck

Gemak in de keuken is dé reden om een Quooker te kopen. Met de nieuwe bespaarcheck wil Quooker benadrukken dat hun product ook een heel verantwoorde, milieuvriendelijke aanschaf is. Met deze online tool kunnen consumenten binnen één minuut uitrekenen hoeveel energie en water een Quooker in hún huishouden kan besparen. De bespaarcheck is vanaf vandaag voor iedereen te gebruiken.

KÜPPERSBUSCH stoomovens-sous-vide

Het sous-vide koken is een vorm van garen op lage temperatuur, echter in een waterbad of met stoom. De techniek is bekend en wordt veel gebruikt in de professionele keuken. We zien steeds meer dat veel hobbykoks ook thuis met deze techniek werken. Hier speelt Küppersbusch op in door haar stoomovens uit te rusten met een sous-vide programma. In combinatie met een vacumeerlade ontstaat er compleet nieuwe kookervaring in de keuken thuis.