Keukens

click op de foto voor meer informatie

QUOOKER ZWART

Zwart is elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. Het maakt de zwarte Quooker-kraan onweerstaanbaar. Met haar donkere looks trekt ze je aandacht en verleidt ze je tot het maken van de meest hemelse gerechten.

TEKA Maestro SteakMaster oven

De nieuwe TEKA Maestro SteakMaster oven is een Multifunctionele Pyrolytische oven met speciale grill en gietijzeren rooster. Uitgevoerd in zwart glas, met of zonder roestvrij stalen rand. De SteakMaster ovengrill is ontworpen om over het gehele oppervlak een temperatuur tot 700º te bereiken.

QUOOKER Fusion Goud

De kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan. Verguld met een laagje 24 karaats goud is de Quooker goud het zonnetje in huis!

TEKA MaestroPizza oven

De nieuwe Teka MaestroPizza oven is de eerste oven thuis die pizza’s bakt op de perfecte baktemperatuur van 340°C in authentiek Napolitaanse stijl. Deze oven combineert alles wat je nodig hebt voor een perfecte pizza: temperatuur, snelheid en professionele accessoires.

TEKA Infinity Design

TEKA, het toonaangevende Duitse merk in integrale keukenoplossingen, presenteert Infinity Design: een nieuw modern designconcept dat zich onderscheidt door haar originele, authentieke en minimalistische stijl om een unieke en levendige keukenomgeving te creëren.

KÜPPERSBUSCH K-SERIES.8

De Küppersbusch K-SERIES.8 zet met de designvariant zwart de toon voor uw keuken. De Küppersbusch K-SERIES.8 is uitgerust met een 5“ TFT-touchdisplay in kleur dat alles biedt wat u nodig heeft voor een comfortabele en snelle bediening.

QUOOKER Flex met flexibele uittrekslang

Quooker maakt het je graag zo makkelijk mogelijk in de keuken. Daarom hebben ze een functie toegevoegd aan hun kokend-water-kraan. Een flexibele uittrekslang voor warm en koud water zorgt voor extra bereik in de spoelbak. Ook deze Quooker geeft, tenzij je de uittrekslang gebruikt, direct kokend water. De Quooker FLEX is de eerste kraan ter wereld die dit allemaal kan!

KÜPPERSBUSCH schone lucht

Een goede afzuiging in de keuken is natuurlijk essentieel, maar de Duitse keukenapparatuur fabrikant Küppersbusch ontwikkelde een systeem dat de lucht al bij de bron zuivert. Hierdoor is de lucht in de keuken duidelijk frisser is en minder vet. De ovens van dit merk zijn daarom uitgerust met een unieke ökotherm ovenkatalysator.

QUOOKER AR-app functie

In één op de drie nieuwe keukens wordt een Quooker geplaatst. Waarom? Simpel: steeds meer mensen ontdekken het gemak van direct 100°C kokend, warm koud, koel bruisend en gekoeld water, direct uit de kraan. Maar hoe weet je nou of de Quooker in jouw keuken staat? Check dit nu zelf heel gemakkelijk met onze AR-app functie op onze website.