Keukens

click op de foto voor meer informatie

HOE ZUINIG IS EEN QUOOKER?

Ook op zoek naar manieren om energie te besparen? De oplossing kan in een klein hoekje zitten. Namelijk je keukenkastje. Als je daar een Quooker-reservoir neerzet, kun je je energie- en waterverbruik flink terugbrengen. En ja, ook geld besparen.

QUOOKER KAN ALLES

Een Quooker kraan is niet enkel en alleen om een kop thee te zetten. Je zult er versteld van staan hoe vaak je op een dag kokend water nodig hebt. Je komt uit bed, en dan? Koffie. Of thee. Een zachtgekookt eitje misschien zelfs, als je er tijd voor hebt. En heb je kleine kinderen? Dan moet er babymelk of een papje worden gemaakt, en de flesjes daarna gesteriliseerd. Weer: kokend water.

QUOOKER PRO3 reservoir vernieuwd

Quooker, de kraan die alles kan, is blij en trots met de introductie van de nieuwe generatie van het PRO3 reservoir. Innovatie en installatiegemak staan centraal bij Quooker. En dat zie je terug in het vernieuwde PRO3 reservoir dat werkt met balgtechnologie.

QUOOKER Messing patina

De Fusion en de Classic Fusion Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn. Of een tas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt mooier, steeds mooier. En alsmaar meer van jou.

QUOOKER ZWART

Zwart is elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. Het maakt de zwarte Quooker-kraan onweerstaanbaar. Met haar donkere looks trekt ze je aandacht en verleidt ze je tot het maken van de meest hemelse gerechten.