Ramen & Deuren

click op de foto voor meer informatie

ALIPLAST Panorama vouwwand

Een aluminium Panorama vouwwand van Aliplast is de ideale manier om binnen en buiten te scheiden of net te verbinden. De Panorama zorgt bij mooi weer voor de ideale beleving van de buitenruimte. Bij slecht weer vormt de Panorama de perfecte afsluiting voor een comfortabele beleving.

ALIPLAST Max Light

Aluminium ramen heb je in verschillende uitvoeringen en kleuren. Aluminium is heel sterk en stabiel, ideaal voor grote glaspartijen die voor veel lichtinval in jouw huis zullen zorgen. Wil je ook een raamprofiel dat bij jouw huis past ? Kies dan voor het Max Light gamma van de Belgische fabrikant Aliplast. Ongeacht de bouwstijl die je verkiest, je vindt er zeker het geschikte profiel én de juiste kleur.

ALIPLAST Star 75, hét kozijn voor BENG-woningen

Ben je op zoek naar een raam voor een BENG-woning ? Kies dan voor de ALIPLAST Star 75. De strakke vorm gecombineerd met een hoogwaardige isolatie van Uw 0,94 Wm²K, is ideaal voor woningen met een laag energieverbruik. Dit kozijn heeft een ruime waaier van esthetische mogelijkheden, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. De eindeloze keuze van beslag zorgen bovendien dat de Star 75 zeer inbraakveilig is.