Mode

click op de foto voor meer informatie

FROSTY FRED

De kleding van A Fish Named Fred is ontwikkeld met een heleboel coole prints. De prints zijn kleurrijk en humoristisch, maar altijd origineel met een funky twist. A fish named Fred neemt je dit seizoen mee op wintersportvakantie met Frosty Fred.

BANKS, de wandelschoen van HANWAG die iedereen past

Van veeleisende wandelingen in het middelgebergte tot ontspannen wandelingen in het bos, de Banks voelt zich haast in ieder terrein thuis. HANWAG komt dit seizoen met mooie aanvullingen: het comfortabele Banks Low model en een uitgebreid assortiment leesten. De Banks familie richt zich tot al diegenen die graag comfortabel van het buitenleven willen genieten.

VNLR luxury sneaker collectie

Bovenop de Van Lier collecties komen zij nu met een luxury sneaker collectie met een eigen gezicht: VNLR. VNLR sneakers zijn meer gecompliceerd dan ‘gewone’ Van Lier sneakers. Ze hebben een complexe styling met luxe details, met 3D effecten en spannende lijnen. De unieke en indrukwekkende VNLR zolen met 3D logo’s zijn gemaakt uit een ideale mix van rubber en synthetisch materiaal. Ze bieden optimaal comfort en duurzaamheid.