Reizen

click op de foto voor meer informatie

VERNIEUWDE SHERATON HOTEL OP SCHIPHOL AIRPORT

Het onlangs vernieuwde Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center is het best gelegen hotel op Schiphol Airport. Door het nieuwe en unieke design van het hotel – gericht op de hedendaagse reiziger, een gloednieuwe lobby & Commune Restaurant, recent gerenoveerde kamers en een directe overdekte verbinding met de luchthaven is het hotel dé plek voor ontspanning, heerlijk eten en comfortabel (samen) werken.

(TE) GEKKE SLAAPPLEKKEN

Maar liefst vijftig (te) gekke slaapplekken in Nederland en België heeft Renske Borst bezocht en verzameld in dit boek zodat jij ook weet waar je zijn moet. Van een luxe boomhut met hottub, tot een tentje op het water. Van een loft in de stad tot een cabin midden in de bossen waar je je helemaal alleen op de wereld waant. Wie neem jij voor een romantisch weekendje weg, een avontuur met het gezin of er even tussenuit met je beste vriend(en)?

Tweedehandscamper.nl

Ik ga op reis en ik neem mee? Deze vraag hoef je jezelf niet te stellen, wanneer je een reis plant met een camper. Je kan al je spullen meenemen in dit complete huisje op wielen. Goed nieuws voor diegene die denkt dat een camper alleen aan te schaffen is door de spaarzame pensionado. Dankzij Tweedehandscamper.nl hoeft jouw droomreis niet op de bucket-list.

Wandellust

In Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz zien hoe fijn wandelen kan zijn. Laat je door dit mooie boek inspireren om te gaan wandelen! Wandelen is fantastisch! Het is makkelijk, je hebt er niks voor nodig, en terwijl je loopt maak je ook nog eens je hoofd leeg na een drukke dag. Kortom; goed voor lichaam en geest.