Haarden & Kachels

click op de foto voor meer informatie

KALFIRE W53/50R Houthaard

Als we tegenwoordig met familie en vrienden om een haardvuur zitten, gaan we eigenlijk terug naar deze kern van ons bestaan. De nieuwste houthaard van Kalfire – de W53/50R – brengt ons terug naar deze kern. Het is een ontwerp zonder poespas; wat je ziet is puur metaal, glas en vuur. Dit is vuur in zijn puurste en meest volledige vorm!

KALFIRE E-one high-tech designhaard

Een haard in een interieur heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op mensen. Vuur verbindt en wakkert persoonlijke verhalen aan. Met haar nieuwe, duurzame E-one designhaard maakt Kalfire deze authentieke beleving voor iedereen toegankelijk. Zonder gasaansluiting en zonder rookkanaal. Beperkingen zijn er niet, alleen maar mogelijkheden. Met één elektrische aansluiting verrijk je jouw interieur voorgoed. Maak kennis met de Kalfire E-one.

HELEX Woody Loft Pellet

Het sierlijke ontwerp van de Woody Loft heeft zijn eer behaald als houtkachel-uitvoering. Deze houtkachel ontvangt vele positieve reacties en is een goed verkocht, populair model. Daarom lanceert Helex nu een pellet uitvoering van deze succesvolle kachel. Hij onderscheidt zich door een compact ontwerp waarbij dik staal en de natuurlijke eikenhouten voet voor een mooie optische balans zorgen.