Modern Interieur

click op de foto voor meer informatie

LABEL Gustav Junior

Dit is een eetkamerstoel ontworpen door Peter van de Water. Het is de junior versie van de Gustav fauteuil en heeft (net als bij de fauteuil) twee onderstellen als mogelijkheid. Bij de Gustav junior is het ook mogelijk om een two-tone effect te creëren door de binnen- en buitenkant verschillend te stofferen, alle opties zijn mogelijk qua stof en leer.

JORI Glove Pure sofa

De stijlvolle sofa GLOVE dankt zijn succes aan ontwerper CHRISTOPHE GIRAUD die destijds voor JORI een ultracomfortabele sofa met een unieke armleggermechaniek uit zijn designerspen toverde. In 2018 kreeg deze JORI klassieker een nieuwe outfit. Het resultaat is het model GLOVE PURE, dat aan de actuele look and feel tegemoetkomt. Met een strakker ontworpen potengestel, een fijner front en een bekleding in geraffineerde nieuwe texturen, ziet hij er ineens veel jeugdiger en verfijnd uit.

CONFORM Time Out

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Topmodel is de relaxfauteuil Time Out, een ontwerp van de Noorse designer Jahn Aamoth. De verstelbare hoofdsteun past altijd. Met een simpele grip verander je de hoek van de rug. Het bovenste en onderste deel van de rugleuning werken samen voor optimale ergonomie. En de perfecte relaxfauteuil keert altijd terug naar zijn originele positie als je de stoel verlaat!

JESS Outdoor buitenmeubelen

De Outdoor collectie is de eerste serie buitenmeubelen van de hand van Jess. De stijlvolle uitstraling zorgt voor een unieke tuinbeleving. De serie bestaat uit een eetkamerstoel Norman, fauteuil Earl, lounge Earl en 3-zitsbank Earl. De Outdoor collectie is uitgevoerd met een quick dry foam, genaamd Dryfeel. Het heeft een weerbestendige stof en is heeft een stalen onderframe dat voorzien is van een UV-bestendige poedercoating.