Modern Interieur

click op de foto voor meer informatie

CONFORM TURTLE

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Dit jaar komt Conform met 3 nieuwe modellen. Een van onze meest unieke fauteuils, Turtle, is geüpdatet met een opvouwbare rugleuning en een nieuw handvat, waardoor hij gemakkelijk aan je lichaam kan worden aangepast.

CONFORM STYLE

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Dit jaar komt Conform met 3 nieuwe modellen. De meest in het oog springende lancering dit voorjaar is de fauteuil Style. Style heeft elegante lijnen en opvallende zwevende armleuningen van aluminium. Binnenin bevindt zich Conforms ingebouwde Syncro Backup systeem.

CONFORM Time Out

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Topmodel is de relaxfauteuil Time Out, een ontwerp van de Noorse designer Jahn Aamoth. De verstelbare hoofdsteun past altijd. Met een simpele grip verander je de hoek van de rug. Het bovenste en onderste deel van de rugleuning werken samen voor optimale ergonomie. En de perfecte relaxfauteuil keert altijd terug naar zijn originele positie als je de stoel verlaat!

CONFORM Freetime

Jahn Aamodt, de Noorse designer, heeft voor Conform de nieuwe eetkamerstoel Freetime ontworpen. Al zijn ontwerpen moeten voldoen aan de wensen van de gebruiker, de fabrikant en de samenleving. Zijn designmeubelen hebben allemaal een persoonlijkheid en karakter die sterk genoeg is voor gebruik op lange termijn.

CONFORM Myplace

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers in Scandinavische stijl, waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Vorig jaar zagen wij al op de IMM Cologne beurs de relaxfauteuil Myplace. Door een aantal vernieuwingen en technische snufjes is deze relaxfauteuil nu eindelijk klaar voor de Nederlandse markt. Het bijzondere aan Myplace is het geïntegreerde soundsysteem in de fauteuil.

CONFORM Partner

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. De nieuwe relaxfauteuil Partner, is een ontwerp van de Noorse designer Jahn Aamodt. Het unieke synchro-back systeem geeft een superieur en ergonomisch zitcomfort in alle posities. De perfecte relaxfauteuil keert altijd terug naar zijn originele positie als je de stoel verlaat!

BLOX Luxury Furniture

Blox is een serie losse elementen, waarbij hoogwaardige materialen gecombineerd worden tot een tijdloze en luxueuze inrichting. U kunt kiezen uit twee kleuren natuurlijk geborsteld eiken of elke RAL kleur naar keuze, hoogwaardig gespoten op natuurlijk geborsteld eiken fineer. Daarnaast zijn er nog vier kleuren hardsteen én vier kleuren stoffering.

ROLF BENZ Liv

LIV is het nieuwe Living Concept, ontworpen door het Italiaanse designstudio Nichetto Studio en Rolf Benz. De ontwerpers Luca Nichetto en Francesco Dompieri delen hun passie voor het ambachtelijke en industriële productieproces met Rolf Benz. De geometrische structuren van Rolf Benz LIV worden gevormd door metalen frames.

LABEL Gustav Junior

Dit is een eetkamerstoel ontworpen door Peter van de Water. Het is de junior versie van de Gustav fauteuil en heeft (net als bij de fauteuil) twee onderstellen als mogelijkheid. Bij de Gustav junior is het ook mogelijk om een two-tone effect te creëren door de binnen- en buitenkant verschillend te stofferen, alle opties zijn mogelijk qua stof en leer.