Modern Interieur

click op de foto voor meer informatie

CONFORM Freetime

Jahn Aamodt, de Noorse designer, heeft voor Conform de nieuwe eetkamerstoel Freetime ontworpen. Al zijn ontwerpen moeten voldoen aan de wensen van de gebruiker, de fabrikant en de samenleving. Zijn designmeubelen hebben allemaal een persoonlijkheid en karakter die sterk genoeg is voor gebruik op lange termijn.

CONFORM Myplace

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers in Scandinavische stijl, waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Vorig jaar zagen wij al op de IMM Cologne beurs de relaxfauteuil Myplace. Door een aantal vernieuwingen en technische snufjes is deze relaxfauteuil nu eindelijk klaar voor de Nederlandse markt. Het bijzondere aan Myplace is het geïntegreerde soundsysteem in de fauteuil.

CONFORM Partner

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. De nieuwe relaxfauteuil Partner, is een ontwerp van de Noorse designer Jahn Aamodt. Het unieke synchro-back systeem geeft een superieur en ergonomisch zitcomfort in alle posities. De perfecte relaxfauteuil keert altijd terug naar zijn originele positie als je de stoel verlaat!

BLOX Luxury Furniture

Blox is een serie losse elementen, waarbij hoogwaardige materialen gecombineerd worden tot een tijdloze en luxueuze inrichting. U kunt kiezen uit twee kleuren natuurlijk geborsteld eiken of elke RAL kleur naar keuze, hoogwaardig gespoten op natuurlijk geborsteld eiken fineer. Daarnaast zijn er nog vier kleuren hardsteen én vier kleuren stoffering.

CONFORM Time Out

Fauteuil Time Out is ontworpen door Jahn Aamodt en is dé topper van het Zweedse merk Conform. Verkrijgbaar met hout beklede romp, of geheel gestoffeerd. De stoel heeft een heerlijke zit, is elegant en ook nog eens relatief voordelig geprijsd.. Deze perfecte relaxstoel geeft u veel vrijheid in het maken van uw eigen keuzes. Zo is Time Out leverbaar met diverse soorten onderstellen in bijvoorbeeld aluminium en hout. Dit kunt u perfect laten aansluiten op de bekleding en buitenzijde van de stoel.

ROLF BENZ Liv

LIV is het nieuwe Living Concept, ontworpen door het Italiaanse designstudio Nichetto Studio en Rolf Benz. De ontwerpers Luca Nichetto en Francesco Dompieri delen hun passie voor het ambachtelijke en industriële productieproces met Rolf Benz. De geometrische structuren van Rolf Benz LIV worden gevormd door metalen frames.

LABEL Gustav Junior

Dit is een eetkamerstoel ontworpen door Peter van de Water. Het is de junior versie van de Gustav fauteuil en heeft (net als bij de fauteuil) twee onderstellen als mogelijkheid. Bij de Gustav junior is het ook mogelijk om een two-tone effect te creëren door de binnen- en buitenkant verschillend te stofferen, alle opties zijn mogelijk qua stof en leer.

JORI Glove Pure sofa

De stijlvolle sofa GLOVE dankt zijn succes aan ontwerper CHRISTOPHE GIRAUD die destijds voor JORI een ultracomfortabele sofa met een unieke armleggermechaniek uit zijn designerspen toverde. In 2018 kreeg deze JORI klassieker een nieuwe outfit. Het resultaat is het model GLOVE PURE, dat aan de actuele look and feel tegemoetkomt. Met een strakker ontworpen potengestel, een fijner front en een bekleding in geraffineerde nieuwe texturen, ziet hij er ineens veel jeugdiger en verfijnd uit.

CONFORM Time Out

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Topmodel is de relaxfauteuil Time Out, een ontwerp van de Noorse designer Jahn Aamoth. De verstelbare hoofdsteun past altijd. Met een simpele grip verander je de hoek van de rug. Het bovenste en onderste deel van de rugleuning werken samen voor optimale ergonomie. En de perfecte relaxfauteuil keert altijd terug naar zijn originele positie als je de stoel verlaat!

JESS Outdoor buitenmeubelen

De Outdoor collectie is de eerste serie buitenmeubelen van de hand van Jess. De stijlvolle uitstraling zorgt voor een unieke tuinbeleving. De serie bestaat uit een eetkamerstoel Norman, fauteuil Earl, lounge Earl en 3-zitsbank Earl. De Outdoor collectie is uitgevoerd met een quick dry foam, genaamd Dryfeel. Het heeft een weerbestendige stof en is heeft een stalen onderframe dat voorzien is van een UV-bestendige poedercoating.