Modern Interieur

click op de foto voor meer informatie

COOLICON lampen gemaakt voor vandaag

Een Britse designklassieker met een rijke produktgeschiedenis: de Coolicon®. Handgemaakte lampenkappen met bijna een eeuw produktgeschiedenis die de tand des tijds hebben doorstaan. Coolicon® lampenkappen zijn gemaakt voor interieurs van vandaag de dag en nog altijd trouw aan het design en de manier van productie van toen in 1933.

LEOLUX opent Experience Center in Breukelen

Wie bezig is met een nieuw interieur, wil niet alleen een bank of een fauteuil zien. Op zulke momenten zoek je inspiratie, nieuwe ideeën. In kleuren en materialen, vloeren en kunst. En het verhaal achter het merk is voor consumenten zeker zo belangrijk als de meubelen zelf. Met deze uitgangspunten bouwde het Venlose familiebedrijf Leolux een toonaangevend Experience Center van bijna 3.500 m2. Aan de A2 bij Breukelen.

CONFORM Master Classic

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Dit jaar komt Conform met 3 nieuwe modellen. Met zijn strakke ontwerp past de Master Classic perfect bij veel verschillende huizen en interieurstijlen.

CONFORM TURTLE

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Dit jaar komt Conform met 3 nieuwe modellen. Een van onze meest unieke fauteuils, Turtle, is geüpdatet met een opvouwbare rugleuning en een nieuw handvat, waardoor hij gemakkelijk aan je lichaam kan worden aangepast.

CONFORM STYLE

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Dit jaar komt Conform met 3 nieuwe modellen. De meest in het oog springende lancering dit voorjaar is de fauteuil Style. Style heeft elegante lijnen en opvallende zwevende armleuningen van aluminium. Binnenin bevindt zich Conforms ingebouwde Syncro Backup systeem.

CONFORM Time Out

Het Zweedse Conform fabriceert al sinds 1978 relaxfauteuils en hockers waarin functie, comfort en design uitstekend samenvloeien. Topmodel is de relaxfauteuil Time Out, een ontwerp van de Noorse designer Jahn Aamoth. De verstelbare hoofdsteun past altijd. Met een simpele grip verander je de hoek van de rug. Het bovenste en onderste deel van de rugleuning werken samen voor optimale ergonomie. En de perfecte relaxfauteuil keert altijd terug naar zijn originele positie als je de stoel verlaat!

CONFORM Freetime

Jahn Aamodt, de Noorse designer, heeft voor Conform de nieuwe eetkamerstoel Freetime ontworpen. Al zijn ontwerpen moeten voldoen aan de wensen van de gebruiker, de fabrikant en de samenleving. Zijn designmeubelen hebben allemaal een persoonlijkheid en karakter die sterk genoeg is voor gebruik op lange termijn.