Boekrecensies

click op de foto voor meer informatie

(TE) GEKKE SLAAPPLEKKEN

Maar liefst vijftig (te) gekke slaapplekken in Nederland en België heeft Renske Borst bezocht en verzameld in dit boek zodat jij ook weet waar je zijn moet. Van een luxe boomhut met hottub, tot een tentje op het water. Van een loft in de stad tot een cabin midden in de bossen waar je je helemaal alleen op de wereld waant. Wie neem jij voor een romantisch weekendje weg, een avontuur met het gezin of er even tussenuit met je beste vriend(en)?

MET LYNN DE KEUKEN IN

Bekende foodblogger Lynn van de Vorst lanceert haar nieuwe e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het avondeten. Zin in iets anders, iets lekkers en iets wat in 25 minuten op tafel staat? Dan zijn de 25 recepten in dit mooi vormgegeven kookboek precies wat je zoekt. Een geweldige aanvulling op je kookrepertoire. Speciaal ontworpen kookboek voor je smartphone, dus altijd bij de hand.

TINY HOUSES LIVING

Tiny Houses: Living is de opvolger van het succesvolle boek Tiny Houses. Het boek staat boordevol inspiratie voor een gelukkiger leven op minder vierkante meters. Tiny Houses zijn gebouwd met duurzame materialen, niet groter van 50 m² en uiterst efficiënt ingericht.

HEEL HOLLAND BAKT THUIS

Sociaal, bewust en snel, dat zijn de thema’s van dit allernieuwste seizoensboek Heel Holland Bakt Thuis. Want bakken, dat doe je voor elkaar, iets wat nu alleen maar meer telt. Met naast de allernieuwste technische opdrachten van Robèrt van Beckhoven dit jaar ook gastbakker Anouk, Heel Holland Bakt 2019-2020-winnaar!

Jamie Oliver 7X ANDERS

Jamie Oliver heeft een nieuw kookboek: 7 X ANDERS. Met alledaagse ingrediënten heeft Jamie nieuwe, makkelijke recepten gemaakt. Zo biedt hij inspiratie voor de dagelijkse maaltijd. Met 7 x ANDERS zul je superveel inspiratie krijgen om nieuwe gerechten te maken met jouw favoriete ingrediënten.

JOIE DE VIVRE

De drie hartsvriendinnen Sacha de Boer (fotograaf en hobbykok), Babs Assink (journalist) en Janine Smits (stylist) brengen een ode aan de Franse keuken. Voor hun lifestyle kookboek Joie de Vivre vroegen ze tien topchefs om hun eigen draai te geven aan de klassieke recepten uit een Frans kookboek uit 1873.

Keto in 15 minuten

Er leven te veel mythes rond de keto keuken. Zo zou het moeilijk en ingewikkeld zijn om te koken en eten volgens de keto levensstijl. MAAR, niets is minder waar… Julie Van den Kerchove, één van de populairste Vlaamse foodauteurs, verzamelt daarom in haar nieuwste boek meer dan 70 keto-recepten die je in minder dan 15 minuten voorbereiding op tafel tovert. Geen reden om het niet te proberen dus!

Wandellust

In Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz zien hoe fijn wandelen kan zijn. Laat je door dit mooie boek inspireren om te gaan wandelen! Wandelen is fantastisch! Het is makkelijk, je hebt er niks voor nodig, en terwijl je loopt maak je ook nog eens je hoofd leeg na een drukke dag. Kortom; goed voor lichaam en geest.