Boekrecensies

click op de foto voor meer informatie

DE VISUAL STORYTELLING WORKSHOP

Visual storytelling is een geweldige manier om personages, gebeurtenissen, locaties en onderwerpen te verweven tot een prachtig geheel. Finn Beales leert enthousiaste beginners en beginnende professionals hoe je met een DSLR-camera onvergetelijke foto’s maakt. Volg zijn vijfstappenplan.

IK EET ZO GRAAG

Pascale Naessens inspireert als geen ander met haar eenvoudige, aantrekkelijke recepten. Haar boeken worden steeds mooier, zijn telkens anders en toch heel herkenbaar. Met de uitdagende titel Ik eet zo graag brengt ze een statement: gezond eten is lekker. Het betekent ook graag eten, zelfs veel eten en volop genieten.

KOOP JE RIJK, hoe iedereen vermogen kan opbouwen met vastgoed

Beleggen in vastgoed, dat is vast onwijs ingewikkeld. Waar moet je beginnen? En bovendien: moet je daar niet heel rijk voor zijn? Allemaal misvattingen. In het boek Koop Je Rijk vertelt Myrthe de Groot in no-nonsense taal dat investeren slim is en maakt ze alle principes achter beleggen in vastgoed helder. Aan de hand van een stappenplan verklaart ze de logica achter beleggen in vastgoed en laat ze zien hoe je daar meteen mee kunt beginnen.