Boekrecensies

click op de foto voor meer informatie

Jamie Oliver 7X ANDERS

Jamie Oliver heeft een nieuw kookboek: 7 X ANDERS. Met alledaagse ingrediënten heeft Jamie nieuwe, makkelijke recepten gemaakt. Zo biedt hij inspiratie voor de dagelijkse maaltijd. Met 7 x ANDERS zul je superveel inspiratie krijgen om nieuwe gerechten te maken met jouw favoriete ingrediënten.

JOIE DE VIVRE

De drie hartsvriendinnen Sacha de Boer (fotograaf en hobbykok), Babs Assink (journalist) en Janine Smits (stylist) brengen een ode aan de Franse keuken. Voor hun lifestyle kookboek Joie de Vivre vroegen ze tien topchefs om hun eigen draai te geven aan de klassieke recepten uit een Frans kookboek uit 1873.

Keto in 15 minuten

Er leven te veel mythes rond de keto keuken. Zo zou het moeilijk en ingewikkeld zijn om te koken en eten volgens de keto levensstijl. MAAR, niets is minder waar… Julie Van den Kerchove, één van de populairste Vlaamse foodauteurs, verzamelt daarom in haar nieuwste boek meer dan 70 keto-recepten die je in minder dan 15 minuten voorbereiding op tafel tovert. Geen reden om het niet te proberen dus!

Wandellust

In Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz zien hoe fijn wandelen kan zijn. Laat je door dit mooie boek inspireren om te gaan wandelen! Wandelen is fantastisch! Het is makkelijk, je hebt er niks voor nodig, en terwijl je loopt maak je ook nog eens je hoofd leeg na een drukke dag. Kortom; goed voor lichaam en geest.

Boekrecensie 365 dagen WW Stijl & Allure

365 DAGEN Weight Watchers

“Slank af op de manier die het best bij jou past.” Wat moeten we nu weer koken vandaag? Het is een vraag die veel mensen zich elke dag stellen en vaak stress oplevert… Want we willen allemaal wel gezond eten, maar we hebben vaak te weinig tijd en inspiratie.