Lifestyle

click op de foto voor meer informatie

MELITTA Pour Over Set, Classic edition

De waardering voor een heerlijke kop filterkoffie is helemaal terug. Met de Pour Over Set van Melitta maak je van elke kop koffie een klein feestje, want handgezette koffie is de beste manier om alle aroma’s optimaal tot hun recht te laten komen. De porseleinen set is prachtig vormgegeven met een hint naar the good old days. Naast de traditionele theeceremonie is er nu dankzij Melitta dus ook een intieme koffieceremonie.

Tweedehandscamper.nl

Ik ga op reis en ik neem mee? Deze vraag hoef je jezelf niet te stellen, wanneer je een reis plant met een camper. Je kan al je spullen meenemen in dit complete huisje op wielen. Goed nieuws voor diegene die denkt dat een camper alleen aan te schaffen is door de spaarzame pensionado. Dankzij Tweedehandscamper.nl hoeft jouw droomreis niet op de bucket-list.

Keto in 15 minuten

Er leven te veel mythes rond de keto keuken. Zo zou het moeilijk en ingewikkeld zijn om te koken en eten volgens de keto levensstijl. MAAR, niets is minder waar… Julie Van den Kerchove, één van de populairste Vlaamse foodauteurs, verzamelt daarom in haar nieuwste boek meer dan 70 keto-recepten die je in minder dan 15 minuten voorbereiding op tafel tovert. Geen reden om het niet te proberen dus!

Wandellust

In Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz zien hoe fijn wandelen kan zijn. Laat je door dit mooie boek inspireren om te gaan wandelen! Wandelen is fantastisch! Het is makkelijk, je hebt er niks voor nodig, en terwijl je loopt maak je ook nog eens je hoofd leeg na een drukke dag. Kortom; goed voor lichaam en geest.