BASISCHE VERZORGING MET ALKA

Er is een veelzijdig all-over-body product bomvol unieke support voor je zomerhuid. Met een pH van 8.2, de waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen, helpt Alka® Crème bij zonneallergie, hittebultjes, insectenbeten en jeuk. De crème ondersteunt het herstel van de huid na een dagje in de zon en neutraliseert irritaties.

STRANGELOVE

Na de oprichting van het merk Strangelove in 2013 heeft Elizabeth Gaynes vijf unieke geurcreaties uitgebracht, allen gebaseerd op haar zo geliefde oud, in combinatie met een selectie van zeldzame ingrediënten van over de hele wereld. Over de 5 geuren zijn ook nog eens mooie liefdesverhalen te vertellen.

THE GLENDRONACH SINGLE MALT WHISKY’S

Op uitnodiging van A Brand New Day Drinks Company maakten wij in april 2 dagen lang deel uit van een 6-koppig mediagezelschap met als doel de geheimen van The GlenDronach whisky te ontdekken. Daarvoor reisden wij af naar Huntly, in de vallei van Forgue, diep in de East Highland Hills van Shotland. The GlenDronach Distillery ligt aan de oever van de Dronach rivier en is één van de oudste gelicentieerde distilleerderijen in Schotland.

VERNIEUWDE SHERATON HOTEL OP SCHIPHOL AIRPORT

Het onlangs vernieuwde Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center is het best gelegen hotel op Schiphol Airport. Door het nieuwe en unieke design van het hotel – gericht op de hedendaagse reiziger, een gloednieuwe lobby & Commune Restaurant, recent gerenoveerde kamers en een directe overdekte verbinding met de luchthaven is het hotel dé plek voor ontspanning, heerlijk eten en comfortabel (samen) werken.

GALLINA DE PIEL WINES

Dit voorjaar zijn de bijzondere wijnen van David Seijas, 10 jaar de sommelier van El Bulli, weer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Tijdens zijn tijd bij El Bulli had hij het genoegen om de beste wijnen ter wereld te mogen schenken, naar de mooiste wijnregio’s te reizen, de beste wijnboeren te ontmoeten en zich te omringen met ’s werelds beste gastronomie.

THE GLENDRONACH 50 Years Old Single Malt

The GlenDronach lanceerde onlangs zijn allereerste 50 Years Old Single Malt: de oudste en zeldzaamste whisky van de Highland Distilleerderij tot nu toe. Dit is een mijlpaal in de bijna tweehonderdjarige geschiedenis van The GlenDronach. Wereldwijd zijn maar 198 flessen van The GlenDronach 50 Years Old beschikbaar. Slechts twee hiervan zijn in Nederland te koop.

ALKA DEO

Anno 2022 gaat de geschiedenis van de frisse oksel verder met de introductie van Alka® Deo. Deze basische deodorant werkt anders. Met een pH-waarde van 8,2 neutraliseert Alka Deo zure afvalstoffen, waardoor de ontwikkeling van zweetgeur wordt voorkomen.