Nieuwe FORD EXPLORER Plug-in Hybrid

De FORD Explorer Plug-In Hybrid is de speciaal voor Europa ontwikkelde geëlektrificeerde versie van Amerika’s bestverkochte SUV. Hij maakt niet alleen indruk met zijn krachtige en efficiënte aandrijflijn, maar ook met zijn riante standaarduitrusting. Er is één ‘fully-loaded’ ST-Line; de enige keuze die nog gemaakt moet worden is de kleur. Alle mogelijk denkbare comfortopties en assistentiesystemen zijn namelijk standaard.

Nieuwe HYUNDAI Kona Electric

Elektrisch rijden in een Hyundai is écht onweerstaanbaar. De KONA Electric is een volledig elektrische SUV met een actieradius van 484 kilometer op een volle batterij! Hij is rank en fraai van lijn en voorzien van krachtige LED-verlichting en aerodynamische lichtmetalen 17-inch velgen.

Sonnema Berenburg viert 160 jaar eigenzinnigheid

Sonnema Berenburg viert dit jaar het 160-jarig jubileum op een bijzondere manier. Na een zeer lange periode komt de Friese distilleerder met een nieuwe Beerenburg, namelijk de Sonnema 1860! Het is een heerlijke volle Beerenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten. Middels een voorverkoop kunnen liefhebbers van Beerenburg als eerste de unieke fles kopen tegen een gereduceerde prijs en de eerste 2.000 kopers krijgen daar ook nog een uniek Sonnema glas bij.

Nieuwe PEUGEOT 2008 SUV

De nieuwe PEUGEOT 2008 SUV nestelt zich in het hart van het compacte SUV-segment door verschillende succesfactoren van PEUGEOT te combineren: een uitgesproken design en innovatieve technologie. De hoogstaande en onmiskenbare neus omvat een trots en rechtopstaand radiatorrooster, een gewelfde motorkap en led dagrijlichten die lager in de bumper werden geplaatst.

AXOR Edge

De nieuwe AXOR Edge productlijn is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. De lijn is ontworpen door de Franse designer Jean-Marie Massaud. De collectie bestaat uit verschillende luxueuze kranen voor bij de wastafel, bad en douche. De AXOR Edge collectie is een samensmelting van geometrische vormen en het bijzonder productieproces: Diamond Cut.

Ford Puma Stijl & Allure

Ford PUMA

De nieuwe Ford Puma brengt crossover uitstraling, mild hybride efficiëntie en innovatieve bagageruimte samen. Opvallende koplampen en atletische lijnen springen direct in het oog. De kenmerkende SUV-proporties zorgen voor een ruime bodemspeling en hoge zitpositie. De nieuwe, geavanceerde assistentiesystemen Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition, Lane Centring en Local Hazard Information zorgen voor extra veiligheid.

Stijl & Allure peogeot 208

Nieuwe PEUGEOT 208

De nieuwe PEUGEOT 208 straalt kracht, jeugdigheid en energie uit. Aan de zijkant is de ver naar achteren geplaatste voorruit zichtbaar die plek biedt aan een lange, markant gevormde motorkap. Om de sportieve look te onderstrepen, zijn de onder een extreme hoek geplaatste achterlichtunits perfect afgestemd op de achterste wielkasten.