COPPER INSIDE mondneusmasker

Een mondneusmasker dat een week lang veilig hergebruikt kan worden. Waarbij steriliseren niet nodig is en dat zowel de gebruiker als de omgeving beschermt tegen COVID-19. Het kan met koper. Het Copper Inside® mondneusmasker is een EU-gecertificeerd en gepatenteerd product met koperoxide dat virusdeeltjes in minder dan een minuut elimineert en dat blijft doen. Het masker kan daardoor tot wel vijftig uur herhaaldelijk worden gedragen, zonder tussentijds te wassen.

The London No1 Gin

De London Nº1 is een unieke gin. Het zijn alle componenten die De London Nº 1 zijn unieke karakter geven – de kwaliteit van de ingrediënten, de distillatiemethode, de kleur en het ontwerp van de fles. Gedistilleerd in kleine batches in het hart van Londen, is de unieke smaak van deze gin het resultaat van de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, evenals de distillatie in Pot Stills.

Nieuwe FORD EXPLORER Plug-in Hybrid

De FORD Explorer Plug-In Hybrid is de speciaal voor Europa ontwikkelde geëlektrificeerde versie van Amerika’s bestverkochte SUV. Hij maakt niet alleen indruk met zijn krachtige en efficiënte aandrijflijn, maar ook met zijn riante standaarduitrusting. Er is één ‘fully-loaded’ ST-Line; de enige keuze die nog gemaakt moet worden is de kleur. Alle mogelijk denkbare comfortopties en assistentiesystemen zijn namelijk standaard.

Nieuwe HYUNDAI Kona Electric

Elektrisch rijden in een Hyundai is écht onweerstaanbaar. De KONA Electric is een volledig elektrische SUV met een actieradius van 484 kilometer op een volle batterij! Hij is rank en fraai van lijn en voorzien van krachtige LED-verlichting en aerodynamische lichtmetalen 17-inch velgen.

Sonnema Berenburg viert 160 jaar eigenzinnigheid

Sonnema Berenburg viert dit jaar het 160-jarig jubileum op een bijzondere manier. Na een zeer lange periode komt de Friese distilleerder met een nieuwe Beerenburg, namelijk de Sonnema 1860! Het is een heerlijke volle Beerenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten. Middels een voorverkoop kunnen liefhebbers van Beerenburg als eerste de unieke fles kopen tegen een gereduceerde prijs en de eerste 2.000 kopers krijgen daar ook nog een uniek Sonnema glas bij.

Nieuwe PEUGEOT 2008 SUV

De nieuwe PEUGEOT 2008 SUV nestelt zich in het hart van het compacte SUV-segment door verschillende succesfactoren van PEUGEOT te combineren: een uitgesproken design en innovatieve technologie. De hoogstaande en onmiskenbare neus omvat een trots en rechtopstaand radiatorrooster, een gewelfde motorkap en led dagrijlichten die lager in de bumper werden geplaatst.

AXOR Edge

De nieuwe AXOR Edge productlijn is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. De lijn is ontworpen door de Franse designer Jean-Marie Massaud. De collectie bestaat uit verschillende luxueuze kranen voor bij de wastafel, bad en douche. De AXOR Edge collectie is een samensmelting van geometrische vormen en het bijzonder productieproces: Diamond Cut.

Ford Puma Stijl & Allure

Ford PUMA

De nieuwe Ford Puma brengt crossover uitstraling, mild hybride efficiëntie en innovatieve bagageruimte samen. Opvallende koplampen en atletische lijnen springen direct in het oog. De kenmerkende SUV-proporties zorgen voor een ruime bodemspeling en hoge zitpositie. De nieuwe, geavanceerde assistentiesystemen Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition, Lane Centring en Local Hazard Information zorgen voor extra veiligheid.