AXOR Edge

De nieuwe AXOR Edge productlijn is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. De lijn is ontworpen door de Franse designer Jean-Marie Massaud. De collectie bestaat uit verschillende luxueuze kranen voor bij de wastafel, bad en douche. De AXOR Edge collectie is een samensmelting van geometrische vormen en het bijzonder productieproces: Diamond Cut.

Ford Puma Stijl & Allure

Ford PUMA

De nieuwe Ford Puma brengt crossover uitstraling, mild hybride efficiëntie en innovatieve bagageruimte samen. Opvallende koplampen en atletische lijnen springen direct in het oog. De kenmerkende SUV-proporties zorgen voor een ruime bodemspeling en hoge zitpositie. De nieuwe, geavanceerde assistentiesystemen Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition, Lane Centring en Local Hazard Information zorgen voor extra veiligheid.

Stijl & Allure peogeot 208

Nieuwe PEUGEOT 208

De nieuwe PEUGEOT 208 straalt kracht, jeugdigheid en energie uit. Aan de zijkant is de ver naar achteren geplaatste voorruit zichtbaar die plek biedt aan een lange, markant gevormde motorkap. Om de sportieve look te onderstrepen, zijn de onder een extreme hoek geplaatste achterlichtunits perfect afgestemd op de achterste wielkasten.