BUSHMILLS Redesign van Premium Single Malts

Een eeuwenoude traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven: na ruim 400 jaar brengt de oudste gelicentieerde whiskey distilleerderij ter wereld nog altijd ‘Ierse whiskeys op zijn best’. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt Bushmills gezien als een van de beste whiskeymerken. Niet voor niets mogen de premium malts, de 10YO, 16YO en 21YO, award winning worden genoemd. Begin november lanceerde Bushmills een premium redesign van deze Malts lijn.

KAEREL Skin Care

Kaerel, de no-nonsens natuurlijke verzorging voor mannen, breidt vanaf november de lijn uit met een 100% natuurlijke after shave balsem. 40% van de mannen ervaart regelmatig na het scheren een geïrriteerde huid. De huid verdient een goede verzorging voor, tijdens en na het scheren om de kans op een geïrriteerde huid te verminderen.

BUSHMILLS CAUSEWAY COLLECTION 2011 BANYULS CASKS

De 2011 Banyuls Cask is een zeldzame Ierse single malt. Het vertegenwoordigt een gedurfde nieuwe voetstap voor Bushmills, een die niet alleen de generaties vóór ons eert, maar ook het onvergelijkbare natuurlijke landschap waarin het is ontstaan. Onderdeel van de Causeway Collection, een exclusieve nieuwe collectie van in beperkte oplage zeldzame Ierse single malts. Gerijpt, afgewerkt en gebotteld in ‘s werelds oudste gelicentieerde whiskeydistilleerderij.

COPPER INSIDE mondneusmasker

Een mondneusmasker dat een week lang veilig hergebruikt kan worden. Waarbij steriliseren niet nodig is en dat zowel de gebruiker als de omgeving beschermt tegen COVID-19. Het kan met koper. Het Copper Inside® mondneusmasker is een EU-gecertificeerd en gepatenteerd product met koperoxide dat virusdeeltjes in minder dan een minuut elimineert en dat blijft doen. Het masker kan daardoor tot wel vijftig uur herhaaldelijk worden gedragen, zonder tussentijds te wassen.

The London No1 Gin

De London Nº1 is een unieke gin. Het zijn alle componenten die De London Nº 1 zijn unieke karakter geven – de kwaliteit van de ingrediënten, de distillatiemethode, de kleur en het ontwerp van de fles. Gedistilleerd in kleine batches in het hart van Londen, is de unieke smaak van deze gin het resultaat van de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, evenals de distillatie in Pot Stills.

Nieuwe FORD EXPLORER Plug-in Hybrid

De FORD Explorer Plug-In Hybrid is de speciaal voor Europa ontwikkelde geëlektrificeerde versie van Amerika’s bestverkochte SUV. Hij maakt niet alleen indruk met zijn krachtige en efficiënte aandrijflijn, maar ook met zijn riante standaarduitrusting. Er is één ‘fully-loaded’ ST-Line; de enige keuze die nog gemaakt moet worden is de kleur. Alle mogelijk denkbare comfortopties en assistentiesystemen zijn namelijk standaard.

Nieuwe HYUNDAI Kona Electric

Elektrisch rijden in een Hyundai is écht onweerstaanbaar. De KONA Electric is een volledig elektrische SUV met een actieradius van 484 kilometer op een volle batterij! Hij is rank en fraai van lijn en voorzien van krachtige LED-verlichting en aerodynamische lichtmetalen 17-inch velgen.