Beurzen

click op de foto voor meer informatie

BIG ART XL KUNSTBEURS

Van 24 tot en met 26 juni is de industriële Project.Fabriek op het Hembrugterrein voor de laatste maal gevuld met grote kunst. Van XL portretten en grote lichtinstallaties, monumentale schilderingen, kinetische kunstwerken tot flinke tekeningen en forse foto’s.

UNSEEN Internationale kunstbeurs voor hedendaagse fotografie

Unseen Amsterdam is dé toonaangevende internationale kunstbeurs voor hedendaagse fotografie. De beurs is internationaal geroemd om zijn hoge curatoriële standaard en intieme sfeer, en trekt galeries en verzamelaars van over de hele wereld. Voor de komende editie, van 17-19 september in het Amsterdamse cultuurpark Westergas, presenteert Unseen een ijzersterke internationale selectie deelnemers. Opvallend is de prominente aanwezigheid van Europese top galeries.

BIG ART XL kunstbeurs

Van donderdag 30 september tot en met zondag 3 oktober vindt de zesde editie van BIG ART plaats op het monumentale Hembrugterrein, op steenworp afstand van Amsterdam. Dit najaar pakt extra groot uit met werk van tientallen eigentijdse kunstenaars, fotografen en ontwerpers die de enorme hallen van de oude Project.Fabriek sieren.

Stedelijk Museum Amsterdam

Het Stedelijk Museum in Amsterdam bestaat 125 jaar en viert dat onder meer met de nieuwe tentoonstelling ‘From Thonet to Dutch Design’. De ruim 300 items in de opstelling komen allemaal uit de beroemde collectie vormgeving van het Stedelijk en waren in hun tijd baanbrekend en innovatief. Dit maakt van de tentoonstelling tegelijkertijd een prachtige rondgang langs internationale designgeschiedenis.

Even geen beursnieuws

Door het Coronavirus is er een verbod op alle beurzen en evenementen tot 1 september 2020. Zodra het verbod wordt opgeheven zullen op deze site weer nieuwe beurzen aangekondigd, bezocht en beschreven worden.

Stijl & Allure

MOTORbeurs Utrecht 2020

Ben jij als motorliefhebber op zoek naar een nieuwe of gebruikte motor, inspiratie voor een motorreis of motorkleding en accessoires? Kom dan van 20 t/m 23 februari 2020 naar MOTORbeurs Utrecht; hét grootste motorevent van Nederland. Hier ruik, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.